top of page
philip-heuser-logo-black.png

WHO AM I

Ik ben Philip, geboren in Duitsland en woonachtig in Nederland. Van jongs af aan hebben films me gefascineerd en wilde ik altijd weten wat er ook achter de camera gebeurde en hoe films tot stand komen.

 

Als jonge jongen was ik niet slechts geïnteresseerd in één ding. Ik hield van veel dingen, waaronder sport.

Dus besloot ik om sport te gaan studeren. Na een tijdje kreeg ik het gevoel dat dit niet het juiste was dus vroeg ik mezelf af: "Waar zie ik mezelf in de toekomst?" Mijn gevoel zei: "Film... maar dit doel leek onmogelijk te bereiken!"

De vraag in mijn hoofd bleef rondspoken, maar het antwoord was iets wat alleen mijn hart mij kon vertellen. Er waren veel stemmen die me advies gaven, dus was het moeilijk om mijn eigen stem te horen. Ik moest vertrouwen hebben in mijn levenspad, geduldig zijn en luisteren naar mijn innerlijke stem.

 

Ik herinner me dat ik met mijn vriendin op vakantie ging en ik wat video's met mijn telefoon opnam. Eenmaal thuis gekomen bewerkte ik een korte video van onze reis. Ik zocht naar een software om video's te bewerken en muziek die erbij aansloot. Ik had totaal geen ervaring dus zocht ik naar technieken om de look te bereiken die ik in mijn hoofd had en wilde creëren. Ik was zo verbaasd over het resultaat dat ik meer wilde maken. Ik kocht een camera en zo begon mijn pad om videograaf te worden.

 

Nu doe ik waar ik van hou... films maken!

Met mijn opgedane ervaring en kennis werk ik graag met mensen en leg ik hun visie en verhalen vast op mijn unieke manier.

philip-heuser-about-me-website.jpg
bottom of page